Arrangementer

Alle foreningens arrangementer er gratis

Man kan kun tilmelde sig som medlem via "nemtilmeld" modtaget pr. mail.

27/9 Bliv klædt godt på som repræsentant for DH
ARRANGEMENT AFLYST PGA. CORONA VIRUS. BLIVER AFHOLDT I EFTERÅRET. NY DATO KOMMER SENERE.
DATO OG TID:
Søndag D. 27. SEPTEMBER 2020 KL. 10:00 TIL 16:00

TILMELDINGSFRIST:
ONSADG D. 16. SEPTEMBER 2020 KL. 23:55

STED:
KEDELHUSET, LOKALE 2 
FREDENSALLÉ 12B
3400 HILLERØD

Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendigt

Man kan kun tilmelde sig som medlem via "nemtilmeld" modtaget pr. mail.

Kreds Nordsjælland under Landsforeningen Autisme har fået mulighed for at afholde dette kursus, og vi vil derfor gerne invitere vores medlemmer, som er nysgerrige på det lokalpolitiske handicaparbejde. Der er begrænset antal pladser, og de som allerede er DH-repræsentanter er sikret en plads, herefter fylder vi op med andre interesserede.

Kurset omhandler politisk interessevaretagelse og repræsentation og er målrettet de medlemmer af lokale DH-afdelinger, som repræsenterer DH i forskellige råd og samarbejdsfora. Vi håber, at endnu flere er interesserede i at vide mere om mulighederne for politisk indflydelse på handicappolitik og opfordrer derfor alle medlemmer, som måske er kommende repræsentanter for DH eller blot nysgerrige på at vide mere om dette emne, til at deltage.

Med undervisningen vil man blive klædt på til netop udvikling af lokalpolitisk dialog og varetagelse af foreningens interesser. Deltagerne vil også selv blive involveret i at prøve kræfter med politisk dialog og udvikling i et afprøvende værksted på dagen. Dansk handicappolitik er dialog- og samarbejdsbaseret.

Dagen er bygget op som en treklang:

  1. Interessevaretagelse og lokalpolitisk dialog

  2. Hvad er vigtigt i rollen som politisk repræsentant for DH?

  3. Dialogbaseret politikværksted med udgangspunkt i COKs dilemmaspil ”Klap Kæphesten”

Underviserne er forankret i praksis og kommer fra en kommunalbestyrelse og fra DH. Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) står for dagen.

Yderligere information og tilmelding (senest d. 27. september) hos: Louise Lundstrøm: Tlf. 2649 5613 / Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Majbritt Hald Horsholm: Tlf. 2484 9122 / Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Louise er medlem af bestyrelsen i Kreds Nordsjælland, DH Gribskov og Handicaprådet i Gribskov Kommune. Majbritt er medlem af DH Halsnæs.

22/10 Dorthe & Peter Stieper – "forældres parforhold"
DATO OG TID:
TORSDG D. 22. OKTOBER 2020 KL. 19:00 TIL 21:00

TILMELDINGSFRIST:
ONSDAG D. 20. OKTOBER 2020 KL. 12:00

STED:
KEDELHUSET 
FREDENSVEJ 12B 
3400 HILLERØD

Man kan kun tilmelde sig som medlem via "nemtilmeld" modtaget pr. mail.

Dorthe & Peter Stieper kommer og fortæller om deres egne erfaringer, når parforholdet bliver sat på prøve. Deres parforhold kom under alvorligt pres, da deres datter blev ramt af alvorlig anoreksi, depression og angst. Datteren fik diagnoserne; Asperger's Syndrom, ADD og en langvarig belastningsreaktion. De har været gift i 27 år og tager udgangspunkt i deres egen historie, hvorfra de fortæller åbent med et glimt af humor om, hvordan de som mand og kvinde reagerede forskelligt på datterens forløb og ikke mindst om at genfinde hinanden i parforholdet efterfølgende. 

 

Foreningen har to primære steder til at afholde arrangementer

HF-VUC konferencesal, Milnersvej 40, 3400 Hillerød
Plads til 200 deltagere

Parkeringspladser HF-VUC (husk at stille P-skiven)

CSU Egedammen, Skovledet 14, 3400 Hillerød
Plads til 50 deltagere